Meeste doelpunten in één wedstrijd

Welke speler heeft de meeste doelpunten gemaakt voor een Zeeuwse club in een (na)competitiewedstrijd? Onderstaande lijst bevat alle spelers die sinds 1999 minimaal zes keer in één wedstrijd hebben gescoord.

Naamloos

Doelpuntenmakers van wedstrijd Hoedekenskerke-SVR (17-1, seizoen 99/00) ontbreken

10 gedachten over “Meeste doelpunten in één wedstrijd”

1. Bij mijn weten scoorde Okkie van der Maas in de openings/competitie wedstrijd van het sportveld aan de Bonzijweg (ook Wemeldinge) in 1954 tijdens de wedstrijd:
    Wemeldinge — Rillandia 9-3 ook 8 maal plus nog een afgekeurde goal.
    U kunt het trouwens navragen bij v.d.Maas persoonlijk, hij woont nu in Terneuzen. Was trouwens ook nog voorzitter van Terneuzense Boys.

Jan Weststrate Wemeldinge.

1. Hallo vogelaar, hoe ver ben je al???
        Het 9e doelpunt in die wedstrijd werd trouwens gescoord door Giel (de) Kok zoon van de postcommandant te water.

1. Een beetje. In de PZC uit die tijd en het Zeeuws Dagblad dat toen bestond, heb ik verslagen van de wedstrijd gevonden. Ruststand 3-2, eindstand 9-3. De drie goals voor rust zijn idd gemaakt door Okkie van der Maas maar de doelpuntenverdeling na rust wordt helaas niet vermeld. Wel worden Okkie en de doelman van Wemeldinge tot absolute uitblinkers gebombardeerd. De search continues

2. Hoi Pieter,

Vanuit Bangkok gefeliciteerd met je 8 doelpunten! Je ziet we volgen je op de voet, zelfs op onze vakantie. Als we terug zijn kun je dit nog een keer herhalen?
    Groetjes vanuit het hete Thailand,
    Jaap en Marianne

1. Hey J en M in bangkok,

bedankt voor je felicitatie… jammer dat jullie er niet bij waren afgelopen week!
      nu ben ik dus eigenlijk verplicht om dit kunstje te herhalen, of zoiets dergelijks!

plezierig nog,

Pieter

3. Kunnen we ook een lijstje maken van de meeste dlp in 1 bekerwedstrijd , dan heb ik gelijk een concurrent voor Pieter Bolle , nml Frans Hagenbeek van Rillandia die scoorde 8 keer tegen (toevallig) Wemeldinge in de bekerwedstrijd van 01-09-1998 ( zie