Scorende keepers

Scorende keepers spreken altijd tot de verbeelding. Keepers bestaan immers bij de gratie van het voorkómen van doelpunten, niet om ze te maken. De Braziliaan Rogerio Ceni is wereldwijd de productiefste doelman met inmiddels al meer dan 100 doelpunten. RudeStats is een zoektocht gestart naar de Zeeuwse Ceni. Momenteel mag Jelle van Damme (Hulsterloo) zich die geuzennaam aanmeten met 35 doelpunten.

Het is een lijst in opbouw. Bij dezen de oproep om scorende keepers voor Zeeuwse clubs door te geven op rboogert@gmail.com. De lijst heeft betrekking op competitie- , nacompetitie- én bekergoals. Het gaat echt om keepers die scoren. Dus niet om een keeper die in een feestopstelling voor een keertje in de spits speelt en scoort.

SCORENDEKEEPER

 

15 gedachten over “Scorende keepers”

 1. Hallo ik ben wilfred vreeke en speelde van 88 tot 2005 bij sv jong ambon en zit een beetje op deze site te kijken is wel leuk al die statistieken. Maar ik als keeper zijnde heb in het verleden ook zo’n vijftien goals gemaakt allemaal penalty’s in beker en competitie wedsrijden ik heb het niet bijgehouden ik weet ook niet waar ik dit kan terug vinden helaas want nu ben ik ook wel benieuwd groetjes en succes verder.

 2. Hoi Rudy,

  Ik zie Johnny Dieleman van AZVV er niet bij staan. Heeft ooit een goal gemaakt vanuit een uittrap, ik weet niet meer tegen wie, maar is wel langer dan 10 jaar geleden. Dat weten ze bij AZVV vast wel.

  Hetzelfde geldt voor de keeper van Arnemuiden (volgens mij Joan van Belzen) die ooit op dezelfde manier tegen AZVV scoorde. Volgens mij zo’n jaar of 7/8 geleden.

  Succes met uitzoeken verder :-)

  Groeten, Veli

 3. Hallo,
  Mijn neef Danny de Vrieze, keeper van Riaw 1, scoorde thuis tegen Jong Ambon ook uit een uitrap rechtstreeks. Weet niet meer welk seizoen. Denk zo’n jaar of 15 geleden. Stond een zware storm toen. Haha..

   1. Goede morgen ik lees net dat er weer wat doelpunten gevonden zijn van mij als scorende keeper dat is wel leuk er zijn er nog meer denk ik. Maar even een reactie op arjan danny de vrieze van ria west heeft inderdaad gescoord dat was in 1991 ik was net uit het ziekenhuis en ging kijken er stond ontzettend veel wind onze inval keeper scoorde ook bijna maar de bal ging net over het was volgens mij in ocktober groetje wilfred vreeke.

 4. Goede morgen,

  Henri Guingo heeft tijdens het kampioensjaar van GPC Vlissingen in de 3e klasse zo’n 6 à 7 jaar geleden? tijdens het bekeravontuur bij 1e klasser Groote Lindt de beslissende penalty gescoord!

  Met vriendelijke groet,

  Henk

 5. hoi rudy,

  ik mis danny gabrielse van ooit rcs en noormannen.. ik weet zeker dat hij gescoord heeft. had een geweldige trap en nam ook vrije trappen.

  groeten,

  John bentschapknook

 6. Ik zag dat SVD-doelman Rens Groefsema dit seizoen al tweemaal uit een vrije trap/uittrap had gescoord, maar hij staat nog niet in dit lijstje. Hij scoorde 25-02-2014 in de thuiswedstrijd tegen Wolphaartsdijk en op 02-11-2013 in de uitwedstrijd tegen Vlissingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: