Ugur Kahveci maakt 100e Zeeuwse goal in eerste klasse

Ugur Kahveci had zaterdag met drie doelpunten een grote inbreng in de 5-2-zege van Zaamslag op Kloetinge. Het derde doelpunt van de 20-jarige voetballer uit Goes – daarmee zette hij Zaamslag op een 5-1-voorsprong – had een bijzonder tintje: het was het honderdste Zeeuwse doelpunt in de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal. Op het filmpje zet Kahveci zijn ploeg overigens op 3-0 met zijn tweede goal van de middag, nummer 97.

Het eerste doelpunt dit seizoen was ook van Zaamslagse makelij. Op de openingsdag scoorde Jordy Bakker na 24 minuten tegen LRC Leerdam. Marco Faassen (Terneuzense Boys) en Marinus Baas (Kloetinge) scoorden op die dag weliswaar na drie minuten, maar de wedstrijd van hun club werd pas om 15.00 uur afgetrapt.