Vertrokken trainers 2019/2020

Vorig seizoen maakten negen trainers hun werk niet af in het Zeeuwse amateurvoetbal, ook dit seizoen wordt op deze plaats de tel bijgehouden. De teller staat op acht.

5 augustus 2019: Hugo Vandenheede (Hoek)

1 oktober 2019: John Bentschapknook (Walcheren)

8 oktober 2019: Paulus Poortvliet (Veere)

11 oktober 2019: Carlos de Jonge (Bruse Boys)

15 oktober 2019: Ruud Pennings (Goes)

20 oktober 2019: Danny Magito (SDO’63)

27 oktober 2019: Daan Eikenhout (Terneuzen)

31 oktober 2019: Dominique d’Hooge (Zaamslag)

7 gedachten over “Vertrokken trainers 2019/2020”

 1. Beste Rudestats,

  Bij deze wil ik graag aangeven dat vanaf heden Richard van Baalen GEEN trainer meer is van Hansweertse Boys.
  Gedurende dit seizoen zijn er verschillende dingen gebeurd zoals te weinig mensen, geen motivatie van bepaalde spelers en nu kwam daar ook nog eens bij dat bepaalde mensen van het bestuur wilden gaan bepalen welke mensen allemaal mee moesten met de 1e selectie. Dit was voor mij de druppel en daarom ben ik tot deze beslissing gekomen.

  Met vriendelijke groet,

  Richard van Baalen.

  1. Toen ik op de PZC is even aan het kijken was op de trainerstombola kwam ik bovestaand verhaal van Richard tegen. Hij heeft in de krant een aantal keer Hansweertse Boys negatief in het nieuws gebracht en nu zie ik het ook hier staan. Wij willen als bestuur toch 1x een reactie geven op je blog Rudy.

   Wij hebben als bestuur in december besloten om Richard zijn contract niet te verlengen. Dit vanwege de matige communicatie van Richard met bestuur en (de meeste) spelers, het aantal spelers wat vanaf aug/sept al opgestapt was en natuurlijk de slechte prestaties met als dieptepunt het puntentotaal van -3. Met goedkeuring van Richard hebben wij toen als bestuur besloten (ook al doen we dat liever niet omdat het een taak van de trainer is) te helpen met het maken van een selectie voor zondags. Richard lukte het namelijk diverse zondagen niet om een selectie op de been te brengen. En met 55 spelende senioren leden en een bloeiende jeugdafdeling moet het toch mogelijk zijn om 14 spelers te selecteren. De druppel voor Richard was dat wij voor een zondag de selectie inmiddels bekend gemaakt hadden (uiteraard i.o.m. Richard) en o.a. een aantal zeer talentvolle B-junioren hadden geselecteerd. Zaterdagavond belde Richard toen naar iemand van het bestuur of WIJ 1 B-junior wilde afbellen omdat een half geblesserde speler van 45 graag wou meedoen. Wij vonden dat je het niet kon maken om zo’n talentvolle jongen (waar wij het de komende jaren van moeten hebben) op zo’n laat tijdstip nog af te melden ten faveure van een speler die nog niet helmaal fit is.

   Richard had overigens wel gelijk dat er moivatieproblemen waren bij diverse spelers en dat de opkomst op trainingen èn wedstrijddagen slecht was. Natuurlijk moet dit in 1e instantie van de spelers zelf komen, maar ook een trainer kan hier veel in betekenen volgens ons.

   Maar goed, we zijn nu bezig met interim trainer Jules de Vries en de opkomst op de trainingen is explosief gestegen en afgelopen zondag zijn zelfs de eerste 3 punten van het seizoen gepakt.

   Wij hopen hiermee het dieptepunt van de vereniging achter ons te hebben gelaten en deze stijgende lijn vast te houden. Tevens hopen we de komende weken diverse nieuwe spelers vast te leggen en een nieuwe trainer voor het komende seizoen zodat we op z’n minst weer in het linkerrijtje kunnen eindigen.

   Vriendelijke groet,

   Bestuur v.v. Hansweertse Boys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: