Topscorers 18/19

Bijgewerkt tot en met maandag 3 december 2018

topppersss

25 gedachten over “Topscorers 18/19”

  1. Ja. Ik heb getwijfeld, maar heb ervoor gekozen om ze in m’n klassement te laten staan. De goals zijn immers gemaakt in een officiele wedstrijd. Zou zonde zijn als ze uit de historie gewist zouden worden.

 1. Beste Rudy,
  Ik weet niet of jij de topscorer klassementen in de PZC zet, maar volgens mij is hier een verkeerd artikel geplaatst. Komt namelijk niet overeen met jouw klasse ment

 2. In de verloren wedstrijd van Patrijzen tegen STEEN (3-2) heeft Edwin Capello 2x
  gescoord. In de krant stond abusievelijk Boban Martinovic 1x en Edwin Capello 1x. Dus Edwin staat nu op 4 en dus niet op 3 doelpunten.

 3. Rudestats, In de wedstrijd Groede-Corn Boys is het doelpunt van Corn boys gemaakt door Sebastian de Meijer. Er was doorgegeven dat broer Steven de goal voor Corn Boys had gemaakt. Dit klopt niet.

 4. Hoi Rudy, Sander van ’t Hof gaat komend seizoen naar WHS, daar stijgt het toch al niet geringe scorend vermogen, kijkend naar afgelopen seizoen aardig. Aanvallersl zijn Sander van ’t Hof (48), Arvin de Witte (28), Robin van Dijke (20) en Tom Vroegop (12), samen 108 goals in één jaargang, mooi aantal zou ik zeggen!

 5. De 1-2 bij Walcheren-Yerseke was geen eigen doelpunt, maar een doelpunt van Arjen de Koeijer. Hij ontving de bal van Urvin van Hekelen en schoot de bal met veel effect via de paal in het doel. Ik zou je adviseren om zelf ter verificatie even contact op te nemen met Arjen zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: