Zeelandia Middelburg: ritme gebroken met 100ste remise

 

zm100

Salim Ben Sellam wil met Zeelandia Middelburg een reeks neerzetten. De trainer heeft met zijn club echter een briljante reeks neergezet! Tot zondag wisselde hij met Zeelandia Middelburg namelijk in acht wedstrijden elke nederlaag af met een overwinning. Maar ik vermoed dat Salim Ben Sellam zo’n reeks niet bedoelt.

Die reeks begon twee maanden geleden op 7 oktober en werd door het doelpuntloze gelijkspel zondag bij Beek Vooruit doorbroken (zie tabel onderaan). Ben Sellam wacht bij Zeelandia Midddelburg nog altijd op – zoals ze dat in Engeland noemen – back-to-back overwinningen. Zondag thuis niet verliezen van Voab betekent wel de eerste keer dat hij met zijn club drie duels op rij ongeslagen kan zijn.

Vorige week blogde ik over buurman MZVC, die de 500ste wedstrijd in zijn bestaan speelde. Zeelandia Middelburg is er ook bijna. De teller sinds de fusie tussen Zeelandia en Middelburg in 2001 staat nu op 493 wedstrijden. Zondag werd overigens ook al een mijlpaal gehaald: de 0-0-remise tegen MOC’17 was het honderdste gelijkspel in de fusieclubhistorie (zie tabel bovenaan).

zeelomom

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s