Daniël Wissel kan Peter van Vossen overtreffen

Brian Meulmeester en Raymond Wolff kunnen donderdag voor de tweede keer in hun carrière de districtsbeker veroveren. Met Goes speelt het duo in Etten-Leur de finale tegen Uno Animo. Beide spelers wonnen de beker al eens met Hoek. Meulmeester vorig jaar en Wolff in 2013.

Rogier Veenstra

Een eventuele beker zou voor trainer Rogier Veenstra een eclatant succes betekenen in zijn eerste volledige seizoen op eigen benen bij de senioren. Het ludieke feit doet zich daardoor voor dat hij nog altijd ongeslagen is in de districtsbeker: zes gespeeld, zes gewonnen.

routegoes

Daniël Wissel

Daniël Wissel kan ook bogen op een ludiek feit. De aanvaller heeft dit seizoen in alle bekerwedstrijden van Goes gescoord.  In 1988 kwam Peter van Vossen dicht bij deze full monty.

In de acht wedstrijden naar de bekerzege (4-0 in de finale tegen BVV) scoorde hij alleen niet in de vierde ronde tegen De Noormannen. In de overige 7 wedstrijden maakte de latere international er 13.

Wissel staat dit bekerseizoen op een totaal van 8 treffers. Daarmee moet hij nu nog de topscorerskroon delen met Bart van den Hemel (Groede), Sebastian de Meijer (Philippine) en Dave den Boef (Tholense Boys). Eén doelpunt maakt hem solo topscorer.

wisssssel

Zeeuwse zeges

Goes kan donderdag de vijfde Zeeuwse bekerwinnaar worden. Hoek, Vlissingen, Serooskerke en Terneuzen zijn de vier die de beker al in de prijzenkast hebben staan.

bekerfinales

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s