Hoogvlieger De Meeuwen naar Lage Zwaluwe

meeuwen

Daar is er weer ééntje: een vraag uit het veld. Wordt altijd gewaardeerd. Tonny Francke wil weten of De Meeuwen ooit eerder zo’n sterke start heeft gemaakt in de tweede klasse E. Twee gespeeld, twee gewonnen. Het antwoord: Nee, dat is nieuw voor De Meeuwen. 

De Meeuwen startte deze competitie met een 2-0-overwinning op Klundert en een 5-3-zege bij SSV’65. In de voorgaande zeven seizoenen in de tweede klasse E verloor De Meeuwen altijd minimaal één van de twee duels. En in die jaren had de club ook nooit een positief doelsaldo na twee duels. 

Screenshot_2017-10-04-18-51-58

Dit seizoen is anders. De Meeuwen wordt in de bovenste regionen van de ranglijst verwacht. In die voorgaande zeven seizoenen eindigde de club steevast als achtste, negende of tiende. Het moet nu wel heel raar lopen, wil de jonge, talentvolle De Meeuwen-groep dit jaar niet hoger vliegen. 

De club uit Zoutelande speelt zaterdag tegen een andere ‘vogelclub’, namelijk Zwaluwe. Deze tegenstander heeft één punt en nog niet gescoord. Twee seizoenen geleden troffen de clubs elkaar voor het laatst. In Zoutelande werd het toen 3-1 en in Lage Zwaluwe 1-1 in een roodgekleurde slotfase. 

Als De Meeuwen zaterdag in het Brabantse weer een driepunter meegraait, ligt de volgende vraag van Tonny Francke op de loer. Wanneer beleefde De Meeuwen eerder zo’n superieure 9 uit 3-start, in welke klasse dan ook. Die houdt hij nog even tegoed.

Advertenties

2 gedachten over “Hoogvlieger De Meeuwen naar Lage Zwaluwe”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s