Bart van den Hemel scoort in 100ste wedstrijd

hemel100

Bart van den Hemel scoorde zondag voor de eerste keer in zijn carrière vier keer in een wedstrijd. WVV’67 was daarvan het slachtoffer (5-0-winst). De goalgetter van Groede had overigens al wel eens vijf keer gescoord in één wedstrijd, twee seizoenen geleden tegen Rimboe.

Met zijn goals tegen WVV’67 was Van den Hemel in zijn 100ste competitiewedstrijd trefzeker. Niet dat hij zijn 100ste wedstrijd speelde, maar hij heeft nu in 100 verschillende competitiewedstrijden gescoord. Een mooie mijlpaal.

Hij heeft inmiddels voor vier clubs gescoord. Behalve voor zijn grote liefde Groede doelpuntte hij ook tegen Aardenburg, Breskens en Terneuzen. Zijn meeste doelpunten heeft hij echter voor Groede gemaakt. De teller in competitieverband staat op 90 goals (gescoord in 59 duels).

Mede door Van den Hemels goals gaat Groede na twee speeldagen warempel aan de leiding in de vierde klasse A van het zondagvoetbal. Van de acht goals van de ploeg heeft Van den Hemel er zes gemaakt. De andere twee kwamen van Wesley Steijaert.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s