Roy Mulder jubileert met een beauty

roymulder

Met een juweel van een doelpunt zette Roy Mulder zaterdag Kloetinge op een 1-0-voorsprong tegen Oude Maas. Aanname, wippertje over zijn tegenstander en een doeltreffende volley. Er zijn mindere manieren om je 100ste competitiewedstrijd in te kleuren. 

Een overwinning had de feestdag van Mulder helemaal afgemaakt. In blessuretijd zorgde Oude Maas met de gelijkmaker (2-2) voor de domper. Zijn doelpunt werd maandag wel tot doelpunt van de week gekozen bij de Zeeuwse Voetbal Awards. 

Mulder is de vijfde speler uit de huidige selectie die de grens van 100 competitieduels passeert. Hij is de afgelopen jaren voorgegaan door de tweeling Daan en Jaap Esser, Timo Jansen en Mark Schuit. Dit seizoen kan Remco van Tiggele (86) zich nog bij hen voegen. 

Scoren in je 100ste wedstrijd is niet uniek bij Kloetinge. Mark Schuit deed het immers ook al. In november 2013 opende hij in zijn jubileumduel de score tegen XerxesDZB. In tegenstelling tot Mulder stapte hij uiteindelijk wel als winnaar van het veld (2-3-zege door een late goal van Jason Tjien Fooh). 

Voor Mulder is het wel opvallend, want zo vaak scoort hij niet. Zijn goal van zaterdag was de vijfde in zijn Kloetinge-tijd.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s