Hoek heeft smaak van goals na vijf uur weer te pakken

HoekEen minuut na de rust brak Hoek zaterdag de ban. Een periode van dik vijf uur zonder doelpunten werd beëindigd toen Guillaume Clinckemaillie 0-1 maakte in Mijdrecht tegen Argon. Twee goals volgden in de tweede helft waardoor Hoek met 2-3 winnend van het veld stapte. De droge periode staat vijfde in de langste tijd van Hoek zonder goals.

Hoek had het wel heel bont moeten maken om de langste reeks te overtreffen. Die werd vorig jaar neergezet. In de laatste twee duels van het seizoen 14/15 werd niet gescoord en vervolgens ook  niet in de eerste vier van het seizoen 15/16. Vervolgens maakte Kyle Doesburg tegen ASWH een einde aan de periode van meer dan 10 uur zonder goals.

De nu beëindigde reeks begon na het doelpunt (0-4) van Bjarne de Vreeze tegen Smitshoek, op 24 september. Drie competitieduels, ruim vijf wedstrijduren en vijf weken later is een stop gezet op de schotloosheid.