RudeMovie (20): Niet iedereen is blij met een assist

Er zijn voetballers die meer kicken op het aangeven van een doelpunt dan op het zelf scoren. De A-junior van Vlissingen op dit filmpje is niet zo’n voetballer. Hij neemt tegen Kloetinge A1 de vrije trap waaruit het enige en dus winnende doelpunt van Tom Blomaard wordt gemaakt, maar echt blij is hij er niet mee. Wat dit filmpje ook aardig maakt, is dat het de geldigheid van het doelpunt in twijfel trekt. De vrije trap wordt bij de eerste paal licht getoucheerd terwijl doelpuntenmaker Blomaard bij de tweede paal ogenschijnlijk buitenspel staat. Zou er een verjaringstermijn op een doelpunt staan? Klik hier voor eerdere RudeMovies

4 gedachten over “RudeMovie (20): Niet iedereen is blij met een assist”

  1. Het was inderdaad buitenspel!
    Het was achteraf ook een pijnlijke nederlaag voor Kloetinge A1 ookal werd de eindstand 2-2.

    Door deze twee punten die Kloetinge A1 verloor, kwamen ze aan het eind van de competitie de punten tekort om zich te handhaven in de derde divisie D.

  2. Tis waar Khalid. Het viel me zomaar op. Aardige toevoeging van Tom overigens. Is nog wat extra zout in de wonde van Kloetinge. Het mooiste vind ik nog dat er zoveel gebeurt in een filmpje van veertien tellen. De grensrechter vlagt bijvoorbeeld niet eens. Bij twijfel steekt elke vlagger z’n vlag de lucht in. Deze niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s