Zevende broer-broer-combo SSV’65

Wat een manier om je eerste competitiedoelpunt te maken! Michel deMichel de Groote Groote (foto) van SSV’65 jaagde door op een schijnbaar onmogelijke bal, hij kreeg zijn voet er toch nog tegen en met een boogje verdween de bal in het doel van Schelluinen. En daarop heeft de rechtsback 75 wedstrijden moeten wachten.

De ras-SSV’er met het geheugen van een olifant (Tim Joosse wellicht) zal zich echter herinneren dat Michel de Groote al eens eerder heeft gescoord in het eerste elftal. Nog vóórdat hij zijn competitiedebuut had gemaakt (oktober 2002 tegen Wilhelmina’26), mocht hij in november 2001 al meedoen in een bekerwedstrijd tegen Zeeland Sport.

Het was een wedstrijd in de derde ronde, SSV’65 won in Vlissingen met 1-4 door doelpunten van Armando Langebeke (2x), Joey van der Hoeff én….. invaller Michel de Groote! Het wedstrijdformulier geeft geen volledige helderheid, maar onze doelpuntenmaker viel in voor Marcel Kole of Joey van der Hoeff. Naar verluidt als linksbuiten!!!

De eerste competitiegoal van Michel de Groote heeft voor een fraai gegeven gezorgd. SSV’65 heeft er weer een scorend broederkoppel bij. Op het gevaar af een duo te vergeten, komt de archivaris momenteel tot dit rijtje van zeven broer-broer-combo’s:

broers goals goalverdeling
Paul en Edwin Bom 182 177 en 5 goals
Marc en Michel de Groote 117 116 en 1 goal(s)
Peter en André Valk 92 86 en 6 goals
Niels en Stefan Paardekooper 46 23 en 23 goals
Jacco en Arne Honingh 34 32 en 2 goals
Patrick en André Mohr 26 24 en 2 goals
Eric en Mischa Flore 8 5 en 3 goals

2 gedachten over “Zevende broer-broer-combo SSV’65”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s